Sunday, January 30, 2011

tinggal kenangan

video ni i create sebab nak share kenangan bersama arwah atok & arwah nenek ngan semua related to me. bila terasa rindu j boleh larh jengah jengah video ni so boleh larh ilang kan rindu kat mereka. kepada all my relative yang ada gambar ngan arwah sila larh share ngan i kat facebook or mana mana larh. i will make the other version video. ada jugak video rakaman arwah nenek tp salah degree larh. masa record tu adik i terlupa nak senget kan so kalau upload kesian u all nak tengok kene senget kan kepala. t larh i cuba edit that video, if berjaya i will upload it later yea. mari larh kita hayati video ini dan mari lah kita sedekah kan AL-FATIHAH kepada mereka semoga roh mereka ditempatkan di kalangan orang yang beriman. AMIN ..




memories ni tinggal untuk kami tonton

Friday, January 21, 2011

the old lady

saban hari aku tempuhi hari yang mendatang dengan penuh kerisauan, hari yang mendatang penuh dengan seribu tanda tanyer yang tak tercapai dek minda ku. kehidupan perlu diteruskan, aku rindu kau wahai insan yang bergelar nenek. kenapa kau pergi begitu awal. aku rindu kan segala nya sal kau. mana nak aku cari ganti. 

the old lady -> RAMLAH binti Bujang



04061947 untill 20012011
terima kasih kerana sudi menjadi nenek aku dan sepupu ku yang lain
terima kasih kerana kau lah insan yang paling aku sayang 
tabah ati kau hadapi dugaan yang diberi kan nenek
derita kau berakhir jua
semoga kau tenang di sana
semoga kau bahagia bersama atok
al-fatihah

Sunday, January 16, 2011

lama rasa nya i tak update blog. miss my blog. act tade line internet so i kene tggu ihsan orang untuk online. cian kan. 2011 da datang kan. da hampir 2 mgg pun kan. erm, tahun ni sangat hard untuk kami satu keluarga. even luaran kami meneruskan hidup cm biasa but jauh di sudut hati ada satu kerisauan di hati kami tentang dia. pada i kuat kah dia nak harung hidup ni. mampu kah dia lawan semua ini demi kami. kenyataan nya kami semua tak tahu. semua yang terjadi ada yang tersirat dan tersurat nya. hanya dia sahaja yang maha mengetahui. semoga dia tabah menghadapi nya.



kepada ibu saya ; LATIFAH -> semoga anda tabah dari luaran dan dalaman menghadapi hari hari mendatang.
kepada adik saya ; 'ARIF -> u are our hero. 

khas untuk granny : i know u strong, u can fight. u can like before. really miss u.