Sunday, January 30, 2011

tinggal kenangan

video ni i create sebab nak share kenangan bersama arwah atok & arwah nenek ngan semua related to me. bila terasa rindu j boleh larh jengah jengah video ni so boleh larh ilang kan rindu kat mereka. kepada all my relative yang ada gambar ngan arwah sila larh share ngan i kat facebook or mana mana larh. i will make the other version video. ada jugak video rakaman arwah nenek tp salah degree larh. masa record tu adik i terlupa nak senget kan so kalau upload kesian u all nak tengok kene senget kan kepala. t larh i cuba edit that video, if berjaya i will upload it later yea. mari larh kita hayati video ini dan mari lah kita sedekah kan AL-FATIHAH kepada mereka semoga roh mereka ditempatkan di kalangan orang yang beriman. AMIN ..




memories ni tinggal untuk kami tonton

No comments:

Post a Comment