Friday, April 29, 2011

pagi tadi exam paper Dr Harun Budin. the stupid thing yang i wat i boleh salah study. i study paper Dr Yee. i mati mati igt Dr Harun nyer paper sabtu. then nasib ada Fahzian. tengs bangat. i sempat study larh. act i da study pagi paper tu tp tak larh focus sbb i rasa nak study Dr Yee. then i pulun malam tadi. alhamdulilah dapat i jawab ngan tenang walau pun dalam condisi yang mengantuk. i tak cukup tyto or maybe otak i terlalu letih. i mmg kurang sikit kalau paper bertindih ni. jadi bercampur. hahaha. tahniah jaja !! 

mai balek citer asal, actually i avoid blog musim exam ni. i dapat berita ibu syafiq admit to HSA atas sebab kencing manis mendadak. then skrang cik teh ada kat wad ICU, mari larh kita doa semoga cik teh dapat harungi stage ni. semoga dia stabil. i hope sangat.  to nee: sabar k. mesti celaru giler kan. sabar k !! i pun rasa ape u all rasa 3 bulan yang lepas. hospital da macam second house then, wad ICU, wad surgery, wad cempaka, tempat x-ray jangan cakap. kat badan arwah nenek saya da tak terkira berapa kali dicucuk, di suntik. kejap amek darah, kejap masuk air, kejap pasang tiub. macam macam sampai tak sanggup nak tengok da kan. pengalaman mengajar kita erti hidup k.


kepada cik zabedah binti husin ( CIK TEH ) :


i know u strong
i know u can do it
please be strong for ur children, husband and people around u !!