Saturday, June 25, 2011

dua cerita seronok

hah, arini kan my mum and my dad datang kampung then nak pick us up balek umah since kami mahu mencari kerja. lama jugak stay dengan paksu finally he's alone again. pity u uncle. tadi masa nak bubye bubye dia kan sedih rasa. paksu chaiyok chaiyok. t dapat kerja jangan lupa anak anak buah mu yea. hehe. i really hope paksu will get job then he will manage his life then he will get married. i hope my future maksu will take a good care of my paksu ok. cian dia. anak yatim piatu tau. hehe back to my story, actually kan i ada dua cerita gembira tau. really happy.


fest story :
my mum call my maksu kan then story story sal keadaan umah. sal everything larh. my mum cerita sekali umah atok syafiq tinggal finishing sahaja, rumah dia quite beautiful. cantik dengan combination colour yang menarik. ibu cakap kat maksu cantik. then maksu cakap tak sabar nak balik raya ni nak beraya sekali dengan mereka with new house. hehehe. hah, cerita sebenar bukan nak story sal that house but nak story sal maksu i. hehe. next year around february insyallah i will have a new cousin and about the gender i'm not sure lagi sebab still baru lagi kan. 
hehehe, maksu maksu : tahniah yea. i hope u and ur child will be fine and ok untill the day.


second story :
tade larh best sangat but seronok sebab i sampai sampai umah j kan ibu nak masak nasi sebab my young sister baru blek dari pertandingan bahasa arab then ayah cakap malam ni kita makan dekat luar. peeerrrgghhh, syok tu. lama giler tak dapat makan satu family even my brother tade. hahaha. big brother & lil brother jangan terlalu jeles, ok. hahaha. 

ok, i gtg sebab nak mandy and solat then tunggu ayah then makan. since perut i da nyanyi nyanyi lagu keroncong. ok, bubye guys. see u later. 

No comments:

Post a Comment