Monday, June 6, 2011

two in one

EMPAT JUN DUA RIBU SEBELAS
first story
For me the day was the greatest day sebab my best friends sudah sah bergelar seorang isteri. TAHNIAH kawan !! semoga kekal hingga akhir hayat. for more picture semasa majlis akad nikah tu sila larh tekan link ini ROSYAKILLA & AFFIZ. after majlis akad nikah tu kan i terpaksa balik kg da sebab ada majlis kenduri kat kg pulak so i tadapat nak join majlis bersanding and tangkap tangkap gambar ngan pengantin. errrmm, rugi di situ !! hehe. apa apa pun i sendiri tak sangka dia da jadi bini orang. haha.

second story
the day was the big day to my family and i sebab all the sibling berkumpul. seronok yang amat. sebab kami berkumpul adalah sebab kami wat kenduri arwah. giler best but kali ni i tadapat nak join untuk tolong tolong sebab i g wedding kawan i. hehe. i balek around 4 then everything in progress and i just relax relax with my cousin. sampai sampai semua orang cakap nee datang and asked me to saw her. i said later. act i cari my mum sebab nak tanya pasal barang yang di pesan complete tak and i pun nampak dia kat bawah so i nampak larh nee so i pun turun g salam jiran granny i and nee and lika. tapi petang tu cuaca sangat larh panas. hanya tuhan j tahu. bahang yang amat deh. ok, majlis start after isyak then the majlis sangat larh meriah sebab ramai yang datang.  before semua balik, i pun lepak kat tepi umah sebab nampak amir makan pulut so nak suruh dia suap sbb i memang tak suka sangat makan pulut just nak jamah j. hehehe.  gambar gambar kat bawah ni kan, menu makan masa kenduri itu. semua cakap nasi lemak itu sangat larh sedap. haha, i yang makan pun cakap cam tu lagi larh kalau orang len kan kan. hahaha.

menu nya : nasi lemak, ayam goreng berempah then kene pulak teh o suam dan teh tarik, di akhiri dengan buah tembikai dan limau. untuk bekalan orang rumah ada pulut kuning doa selamat untuk satu keluarga !!

 








2 comments:

  1. wah gembira die dpt bertemu mr right eh.. hehe..
    sedapnye nasi lemak tu.. terlir lak pagi2 ni tgk mkanan.. hehe

    ReplyDelete
  2. hehe. mesti larh seronok. da seminggu da jumpa. rindu. hehe.
    ;)

    ReplyDelete