Sunday, August 28, 2011

dam dim dum

hello readers, ramadhan telah datang dan bakal berakhir, semoga keberkatannya kita perolehi. diam tak diam dah 28 ari umat islam menunaikan ibadah puasa kan.dan maka berakhirlarh riwayat i sebagai pekerja Noreis Trading. dah berhenti dah, dah dapat gaji dah. errmm, terasa rindu pulak kat hidayah, dahlia, kak zura, kak sofie & qila. tape kalian semoga berjumpa lagi di masa akan datang. and ari ni paksu ajak g shopping and i just nak cari wedges, act nak beli snickers but tade size. so sedey then just beli wedges at vincci since it is affordable, ikut hati nak yang lain but sayang duit larh. :) so after pusing pusing penat badan kan, kami decide balik since everybody got their things except paksu. cian dia. sampai umah agak lambat sebab singgah ambank bayar wet kereta makcu i. then sampai umah ktorang riuh berborak since lama da tak jumpa makcik-makcik. so happy but this year kan, tak larh semeriah dulu sebab orang yang paling kuat dalam keluarga i da pergi buat selama-lamanya. GRANNY, i really miss u. everybody miss u but allah lebih sayangkan granny. may u peace there. -alfatihah- semua siblings dah berkumpul skrg ni. meriah meriah. semoga kami tabah hadapi hari raya pada kali ini since this is first eid without u. 


Salam Aidilfitri to all blogger's 

No comments:

Post a Comment