Friday, October 21, 2011

kepala serabut

bila dah sebulan di alam kuliah, diri terasa macam nak nanges pun ada. mana tak nya, before mid-term test 1 must be done and semua nya nak kumpul sama2, nape tak wat asing asing. adeh. seminggu sampai 3 test, ngan listening test nyer utk bahasa lagi, ngan nak wat proposal utk final year project lagi and ceramah sal LI, adeh. pening2, kadang2 masa yg allah kurnia kan 24hours tu kan tak cukup j i rasa. mumy, help me.. i really miss u. tapi nak balik selalu, duit tade. :(

Tuesday, October 11, 2011

lima minggu

lecturer mandarin i was remind us about the schedule, rupa nya minggu lenggang sudah berakhir yang tinggal hanya minggu sibuk. adeh, i'm not ready yet act but tu larh hakikatnya. minggu kelima ni da start test for FUZZY MATH then ada quiz for INVENTORY. next week will held quiz mandarin, then oral larh, macam macam lagi sampai penuh dah board i. hahaha. cian jaja kan. ape ape pun, gud luck ok jaja !! do the best.

Tuesday, October 4, 2011

gathering

kumpul kumpul, kumpul. untung larh duduk dekat dekat, kan boleh assyik berkumpul. hahaha