Friday, October 21, 2011

kepala serabut

bila dah sebulan di alam kuliah, diri terasa macam nak nanges pun ada. mana tak nya, before mid-term test 1 must be done and semua nya nak kumpul sama2, nape tak wat asing asing. adeh. seminggu sampai 3 test, ngan listening test nyer utk bahasa lagi, ngan nak wat proposal utk final year project lagi and ceramah sal LI, adeh. pening2, kadang2 masa yg allah kurnia kan 24hours tu kan tak cukup j i rasa. mumy, help me.. i really miss u. tapi nak balik selalu, duit tade. :(

1 comment:

  1. alien sudah mahu berubah rupa... mungkin muka macam watak dragon ball (flieza).. hahaha

    ReplyDelete