Saturday, December 24, 2011

hati ku tersentuh


pergi mana mana j mesti dengar orang citer sal ombak rindu kan. i know it late to me to watch it but i still wanna to watch it because i want to feel it in cinema. last week was my bz week with a lot things to do. assingment, test everyday, presentation everyday. everything must done my last week and since selasa i tade pape just submit mandarin so isnin i tengok wayang. wah, dia citer agak lama 2 hour plus plus so our movie start at 1040 start and finish at 100am. lama kan kan. haha.. mula mula i rasa biasa j citer ni tp bila si Hariz tu nangis hatiku sudah tersentuh. ya allah Izzah ko sangat tabah n kuat. i respect maya karin yg menjayakan watak ini. actually novel dia i dah baca masa zaman sek menengah dulu tau then i tak rasa sesedih tonton movie dia ni. so to the director big hand clap for u yea. giler best. klu andai itu takdirnya pun wat movie pn best sbb novel sambungan ombak rindu ni lagi sedih dan tersentuh dengan kekejaman lelaki terhadap wanita. :)


here they are :

Scene : nampak romantik walaupun Hariz ni ego giler


saat Hariz lafaz cinta kepada Izzah


Berjanji hanya kau bertakhta di hati, Izzah by Hariz

Sunday, December 18, 2011

MIMOS vs MPOB

16 december was the best day for my classmate and i because we skip modelling class then we were going to trip in serdang MIMOS and bangi MPOB. first in my life jejak kan kaki di tempat yg seba canggih iaitu MIMOS. best wooo. all the presenter orang luar and they all are Dr. Dr. Faizal and Dr Rashid from Egypt, Dr Ari from Australia and Mr Chan also Dr (lupa nama) a.k.a besan my lecturer Dr Salemah. patut larh program tu sgt best sebab di sponsor. hahaha. mandai nyer kan i ni. hehe. by the way rasa teruja giler bila semua presenter menyampaikan ucapan mereka. act dorang ni nnak kaitkan larh bidang i belajar sekarang iaitu math dalam dorang nyer bidang iaitu computer. :) wink wink. semua department in MIMOS menggunakan software so dorang cakap math nyer bidang depa tengah wujudkan environment baru iaitu ADAM cluster. haha. berbelit telinga i dengar dorang nyer penjelasan. naseb larh i ni tak dungu sangat english. wee. dapat larh paham kan. by the way u guys tahu tak Dr Faizal cakap our visit was the first time he had seen majority women taking mathematican. dia cakap before this almost men. hahaha. waaahh, i as woman proud beb. [senyum sampai telinga jap]. ni hah nak tunjuk betapa excited nyer kami kat MIMOS & MPOB




ni gambar-gambar kami :


1

2

3

4

5
 

6

7

8

9

10

11