Saturday, December 24, 2011

hati ku tersentuh


pergi mana mana j mesti dengar orang citer sal ombak rindu kan. i know it late to me to watch it but i still wanna to watch it because i want to feel it in cinema. last week was my bz week with a lot things to do. assingment, test everyday, presentation everyday. everything must done my last week and since selasa i tade pape just submit mandarin so isnin i tengok wayang. wah, dia citer agak lama 2 hour plus plus so our movie start at 1040 start and finish at 100am. lama kan kan. haha.. mula mula i rasa biasa j citer ni tp bila si Hariz tu nangis hatiku sudah tersentuh. ya allah Izzah ko sangat tabah n kuat. i respect maya karin yg menjayakan watak ini. actually novel dia i dah baca masa zaman sek menengah dulu tau then i tak rasa sesedih tonton movie dia ni. so to the director big hand clap for u yea. giler best. klu andai itu takdirnya pun wat movie pn best sbb novel sambungan ombak rindu ni lagi sedih dan tersentuh dengan kekejaman lelaki terhadap wanita. :)


here they are :

Scene : nampak romantik walaupun Hariz ni ego giler


saat Hariz lafaz cinta kepada Izzah


Berjanji hanya kau bertakhta di hati, Izzah by Hariz

No comments:

Post a Comment