Thursday, March 28, 2013

E-day

Weekend ni adalah weekend yang semua sibuk. Mana tak nya serentak paksu and my big brother bertunang. Tarikh pun sebelah sebelah. Tahniah both of my man. Semoga both of you will be a good khalifah in ur family. In shaa allah.

Paksu dah putuskan nak mengikat tali pertunangan dengan pilihan hati setelah hampir setahun berkawan. Tanggal 23hb March 2013 tarikh pertunangan nya. And bakal maksu kami orang Kampung Melayu Majidee. Tak jauh pun around 45minit j plus traffic light semua. They decide hantaran masa bertunang ni 7 berbalas 5. Tugas mokde I untuk siapkan bakul hantaran tu. Majlis start lepas asar. Kami siap-siap semua lah. Kul 3 camtu gerak ke umah perempuan.

hantaran

now offically, paksu I dah bertunang

tarra ini lah tunang paksu I.

kak aini, welcome to our family.

While my big brother pilih tarikh 24hb March 2013 as the date since 30hb tu ura-ura nak pilihanraya. So cepatkan. Abang I bertunang dengan pilihan hati setelah agak lama juga berkawan. So secara menyeluruhnya tahun 2013 merupakan tahun pembukaan untuk majlis-majlis besar untuk family kami dalam mengadakan majlis kenduri kawen. Lepas ni berderet-deret. Excited I nak dapat kakak ipar. Haha. Macam tak percaya.
Ok, tunang abang I orang Segamat ok, jauh kot. Kami gerak dr umah granny awal pagi sebab nak kejar majlis nya before Zohor.


Hantaran mereka


Now offically


Abang I dah jadi tunang orang. Haha

to Kak Niza, welcome to my family


No comments:

Post a Comment