Sunday, May 12, 2013

Dating



Almost a week jugak  bertegang. Finally, hopefully that was last time. Really tired. Went out around 3pm. X gtau pun dah gerak. Tau tau dah sampai. Naseb memang dah siap jugak tade lah kelam kabut just nk kene touch up sikit sebab dah tidur kan. Today tatau plan nak ke mana sebenarnya. Just go to IKEA, makan meatball, spagethi. Then alang-alang g IKEA, I beli lah pengidai baju. So HIM treat me for that things. Thanks sayang. Ingat sempat nak g uma ana tau sbb ada kenduri kan, rupanya tak sempat. Lepak-lepak saje lah. Borak. Makan-makan lagi. Kuat betul kami makan. hehe. Biasa lah lepak kt Pak Li, my favorite place. Balik around 8++. He asked me where was secret recipe. Sebab nak belikan kek, but I refuse sebab xrasa nak makan kek. Pastu dia go to lepak ngan kawan-kawan GVR dia at tempat biasa dia lah. Midnight baru blek tu pun bateri phone dia dah flat dah. kene sms guna no ofis lah. Xlarat nak tahan mata dah, so decide to sleep first than HIM. Siap wish everything then, dia pun dah sampai uma siap makan, mandi semua. End of that day okay lah. Hope so on terus okay. 


No comments:

Post a Comment