Monday, May 6, 2013

OMG !!!




Another 30 hours, I will turn to 24 years old. Terasa tua sudah umur ku. Aiyak. Hehe. Kawan-kawan pun dah ramai bertunang, berkahwin, beranak pinak lagi. Hehe. Semua nya stok dah tamat belajar. I j yang masih terkontang kanting sambung bja. Hehe. Harapan ibu & ayah kan. Yealarh I ni belum ada tunang, belum ada husband. If dah ada, I kene patuh cakap dia. Since masih single mingle ni, I patuh lah cakap orang tua I. Hehe. Mithali x?

This month will be the awesome month sebab ada dua :

First;
I turn to 24's

Second;
My convocation day babe

So disebabkan itu, bolehkah jika I nak sediakan wish list. I xnak request banyak-banyak benda. Just two things. Tp I bukan lah kejam nak mintak by this month. Target I, sekurang-kurang nya sebelum hujung tahun ni I dah memiliki both of this.

Taaarrrraaaa -> my wish list.

BB Z10
Fossil Rose Gold


Harap-harap ada ayahanda ke bonda ke sudi nak sponsor. Hehe. If x pun kumpul wet dan beli sendiri. Hahaha.. 


No comments:

Post a Comment