Sunday, May 19, 2013

ANA&IKMAL

sorang lagi kawan hamba yang sudah tamatkan zaman bujang. Nak buat lagu mana kan, jodoh dia mai dah. hehe. pape pun to my beloved friend's 'Nur Farhana Khalid' tahniah sebab dah jadi isteri orang. Jaga rumah tangga anda baik-baik yea. Aja doa perkahwinan kalian kekal hingga ke jannah. in shaa allah. 

.selamat sudah.

Tanggal 17hb Mei jam 5.30petang, anna selamat diijabkabulkan hanya dengan sekali lafaz, tahniah ikmal & anna. Tak sempat sampai masa akad nikah berjalan. Kami tiba lewat kerana jammed. Tengs pana sudi bawak kami. Then, lepak2, tengok anna. nangis jap. sob sob. peluk cium anna. hehe. balik agak lambat dalam 12 lebey camtu. itu pun mak bising. pastu siap pesan, esok mai awal sikit. hehe.

 
with the groom & bride
 
kami yang masih single

.we are friend from unikop kolej till now.
.forever and ever.

Today I g reception anna ngan HIM, and dia lambat. Tape lah janji datang. Apa lagi, sampai-sampai dorang tengah amek picture sebab dah bersanding pun. Sampai-sampai j me terus ke pelamin. naseb sempat snap. Tengs jurugambar. Then me go to HIM, and sit together. ajak mereka makan sekali. duduk satu table, weee~ lama gak lepak. sampai 4lebey. hehe. ada berlaku sikit salah faham. Sori sayang. Then blek, spent time together lagi. Till midnight. Tengok movie lagi. Iron Man. haha. Bagi dia sticker konvo lagi. hehe.

Sayang, tengs teman saya satu hari ni yea, walaupun ada sikit salah faham tadi. Heart heart u yea. 
Betul lah cakap orang, hubungan bila parents da restu memang senang, mudah. 
I hope our relations will be barakah. Ameen.

No comments:

Post a Comment