Monday, July 1, 2013

Tak Sengaja

Last Saturday teman Ibu I g beli barang dapur kat pasaraya area umah I j. Since I berani bawak kereta ayah ni, ayah I di tinggalkan. Haha. Sori lah ayah. Pape pun. I tak kesah pun.So around 3pm kami keluar. Beli barang dapur, biasa lah dah gaji kan. Banker dah kuar kan duit, turn Ibu mengagihkan sepatutnya. Memang dari dulu lagi, ibu I yang urus kewangan keluarga. Walaupun kami x sesenang mana tapi I cukup bersyukur sebab keluarga kami cukup makan, pakai. Salute to my Ibu kerana dia bijak urus duit. So on the way pilih-pilih barang tu at frozen area paling tepatnya, I terserempak lah dengan pengantin baru yang x lah baru sangat tapi dah tiga minggu. hehe. I rasa terkilan sikit sebab tak dapat attend wedding dia last month. Tapi Ibu I g lah wedding dia as my wakil. I kat shah alam that time, ada kerja. Sori darling. Pape pun dapat jumpa awak yang comey lotey ni walau sekejap pun da ok. Dapat lah peluk-peluk kejap. Rindu jugak kat dia, Lama xjumpa. hehe.

Pape pun to Ezzy / Kudut :


Selamat Pengantin baru (3 minggu)
May allah bless both of u, your journey
Be a good wife ok.
Cepat-cepat dapat baby


1 comment: