Thursday, September 19, 2013

Wishlist

Alamak, nampak nya entry kali ni nak melalut sakan lah. Hahaha. By the way, hello to all reader. Sepanjang tahun 2013 ni I rasa I belum wat wishlist lagi lah. Kahkahkah. Apa pun walaupun dah masuk suku terakhir untuk tahun 2013 ni, I nak jugak kalau ayahanda tercinta mahu menunaikan nya lah kan. Hehe. I tanak lah paksa tapi kalau dia tunaikan kira bersyukur sangat-sangat lah kan. Hehe. I ni bukan anak manja bukan anak tunggal bukan jenis yang nak sesuatu kene ada depan mata on the time I mintak. I tau ayah I bukan tanggung I sorang. Tapi I ada 4 lagi adik beradik kat bawah I. Sebab sejak kecik I di ajar untuk jadi seorang yang sabar. Even I ni sorang yang agak baran or paling tepat kepala angin tu tak masuk ego, degil lagi kan. Since dari kecik dah di didik dengan sifat sabar, I belajar jugak jadi penyabar. Hewhew. Ok, meh citer balik wishlist I nak untuk tahun 2013 ni. Wishlist dari I ni kepada ayahanda sebabnya ayah dah janji. Kalau I keje dah pun I still mintak jugak. Haha.

Wishlist 2013 :

Elaun ditambah (dapat dah)
Jam Tangan Fossil
Handphone 
Vacation
Tayar empat siap bumbung
Umrah 2014



 Harap-harap sebelum tamat 2013 
lah semua wishlist I ditunaikan,
Kalau tak dapat kita forward ke depan.

No comments:

Post a Comment