Saturday, October 5, 2013

Majlis Bertandang

Bersawang sudah blog I. Haha. Padahal malas nak update ok. Pape pun, entry this time I nak upload picture saje untuk majlis bertandang at umah I ritu, hehe. Majlis berjalan agak lancar dengan sederhana sahaja. My mum wat kecil-kecil sahaja. Sebab majlis sambut menantu kan. Pelamin ke apa ke tade. Just biasa-biasa j. Hehe. I rasa bersyukur sebab ada makcik-makcik I tolong and sponsor certain things. Tengs to paklong sebab sponsor dinner and breakfast. All tipah's sibling for the souvenir. Tengs to family ayah for coming especially family from singapore. By the way on that majlis, ramai agak terkejut sebab kami pakai sedondon, pakai button badges and paling ramai tanya tang tudung sebab tudung pun semua se-pattern kecuali ci tipah, mak pengantin kan kene lah lain sikit. hehe. And paling penting special thanks to mr photographer atas kesudian mengambil gambar tanpa sebarang bayaran. Thank you so much. I love you sayang. So ni lah gambar-gambar yang di ambil oleh kesayangan saya yang mendapat pujian dari ramai orang. 


Ni lah hasil usaha tangan encik kekasih :















P/s : Serius I sangat happy bila awak datang Johor.


No comments:

Post a Comment