Thursday, November 7, 2013

Dating

Hello hello
Salam Awal Muharam to all muslim in the world. May this year will be bless always.
Hari ke-4 keluar. So tired but happy sebab last day keluar is dating time. Weweweee~
Siap siap, tengah hari jugak keluar nya. He picked me at KL sentral. Then terus ke Kelana Jaya. Guess what g KJ tu sebab heli. Kalau dah hobi tu kan. I pun layan j lah since dah itu minat dia and now sikit sebanyak tahu lah sikit-sikit pasal heli tu. In meantime nak sampai kedai heli tu I pun book terus tiket wayang since Thor ni box office movie. I terus pilih 3D since 2D full house. Yang ada just seat bawah, oh tak sanggup nak dongak. Hehe. Sementara tunggu heli di baiki, kami lunch at PHD sahaja. Makan-makan then terus gerak ke paradigm mall. Movie at 410pm. Weeee~ lama tak tengok 3D movie. Movie habis 610pm cmtu then terus gerak ke kedai heli back. Siap heli, settle everything, baru dia tergerak nak call Halim. And lagi sekali masuk ke paradigm mall sebab nak lepak sekali plus waiting someone untuk amek barang video. So this is my first time meet Halim's wife. Borak-borak. Happy, nice to meet them. Thank sayang for the moment. Then pusing-pusing dalam Harvey Norman. Lama jugak pusing-pusing. Hahaha. Abis amek barang ngan that person, kami pun pulang lah ke rumah. He sent me to shah alam. Balik awal sebab esok dia kerja. And he need to rest. Btw, tengs sayang for the day. tengs for spent time with me for today. Happy. Btw Thor movie best. Tak rugi tengok. 


p/s : Semoga happy sahaja selalu

No comments:

Post a Comment