Sunday, December 29, 2013



Alhamdulilah setelah 1 tahun 3 bulan tempoh perkenalan kami, akhirnya kami mengikat hubungan kami dengan ikatan pertunangan. Tanggal 29hb Disember 2013, secara rasmi nya aku dah jadi tunangan orang. Hahaha. Macam tak caya tapi itu lah reality. After this kena lah belajar-belajar dengar kata yea. Hahaha. Apa-apa pun, rancang nak cepat di bantutkan. Majlis mungkin pada bulan Disember tahun depan. In shaa Allah. Semoga dipermudahkan ya Allah. Apa-apa pun majlis tunang kami ni rambo. Haha. Tade risik-risik. Sekali jalan j. Biar lah orang nak kata, aku malas nak layan. Penat dengar cakap orang end up orang tak penah nak dengar cakap kita. 

Apa-apa pun, syukur alhamdulilah. Allah memudahkan plan kami. Terima kasih ya Allah. Semoga hubungan kami ini kekal hingga ke jinjang pelamin. Semoga kami matang dan sabar dalam harungi ikatan pertunangan ini. Amin. On my majlis tu tade sape pun nak amek-amek gambar ke apa tau sebab unformal and family aku yang masak semua nya. So adik-adik semua sibuk tolong ibu kat dapur. Apa-apa pun terima kasih yang tak terhingga semua. 

Ni lah dia encik tunang saya.


p/s : tengs amy for the doodles art
tengs everyone

No comments:

Post a Comment