Monday, November 10, 2014

Aku Bini Dia - Part 2

18102014

Selesai dah majlis akad nikah. Serius penat. Seronok kalau nikah siang sebab banyak masa terluang tapi kan daya ibu mintak untuk nikah lepas isyak. I follow j lah. Apa pun, belah selesai lagi majlis untuk meraikan kami. Esoknya is the big day. Ok, pagi tu i siap-siap dekat hotel sahaja. Syok. Sejuk. Hubby check in satu bilik so aku dapat lah bersiap dekat hotel. Kihkih. Ditemani YAYAN kesayangan dan adik sayang aku. NANA. Thanks for be my side. Apa apa pun. Kami siap on time,
sampai rumah homestay mak, tunggu semua orang then berarak. 

Kompang dipalu.... Pengantin baru.... Cehhh...

Tema hari ni pink belacan purple. Thanks yana for the awesome make up. I love u !!! Semua orang puji make up cantik sangat. Puas hati ok. Settle makan damai, potong cake. Sedappp.. Then outdoor. Then gathered then lepak-lepak. Kemas-kemas. Naseb catering, sang suami tak lah kene cuci periuk belanga. Hehe. 

Macam biasa lah, belanja picture sikit.


Ni birthday boy nya 'Arif turn 21

2 comments:

  1. simple tp cantek la kak.. ,,
    pink belacan tp akak kai purple.. ok mmg cntek :)

    ReplyDelete
  2. purple tu yang cantik, akak biasa2 j. hehe..
    awak pun cantik lah dik yg... :) :)

    ReplyDelete