Monday, November 17, 2014

Aku Bini Dia - Part 3

25102014

Akhirnya, last day untuk jadi fake fake alam. Hahaha. Al-maklum kurang minat nak bersolek-solek ni. Cukuplah untuk majlis menjadi Raja Sehari sahaja. Make up kali ni ditouch up khas dari kak wanie. Ramai puji make up dia cantik. Thank you akak. Kali ni tema nya ala-ala omputih gitu. Sang suami pakai kot. I pakai baju pengantin manik-manik gitu. Hahaha. Family datang awal tapi malang tak dapat nak berkepit tidur dengan tipah. Sobsob. Apakan daya. Redha sahaja. Majlis sebelah lelaki ni simple j buat dalam dewan yang size sederhana sahaja sebab majlis bertandang. Jemputan pun hanya sedikit. Apa pun terima kasih Mak Abah dan keluarga menjayakan majlis ini untuk meraikan kami. Terima kasih sangat.

Belanja gambar juga lah. Sekeping dua sahaja.

Besan dan Besan








2 comments:

  1. alahai.. cnteknyaaaaaa..
    tema peach ke ni? :)

    ReplyDelete
  2. pink peach dik. nnt boleh amek tema ni tau.. :)

    ReplyDelete