Wednesday, November 19, 2014

Honeymoon Trip

Alhamdulilah settle majlis kedua-dua belah pihak. Yeay. Now mood holiday-moon on. Yeay. Yeay. Honeymoon trip for the first kitorang just go to Bandung, Indonesia. Mungkin tak best tapi apakan daya redha sahaja. Kehkeh. Apa-apa pun terima kasih suami. Flight kami 27hb ke Indonesia pulang ke Malaysia 30hb.

Pengalaman menarik berada di bandung. Kami tak bershopping sakan pun. Mood lebey kepada melihat pemandangan, pergi outlet tu adalah tapi bukan sesakan bershopping. Hahaha. Apa-apa pun, happy dapat spend time dengan suami. Sebelum ni kalau berjalan kene cover-cover sebab tade ikatan lagi. Sekarang kalau nak pergi mana-mana pun nak kepit ke nak peluk cium ke tade orang kisah sebab halal.

Supir kami kan sangat sporting. Bawak makan tempat yang best, makanan pun sedap, enak. Tempat menarik pun kami pergi like Takuban Perahu, dan Kawah Putih. Selain tu kami ke tempat shopping outlet tu lerh. Encik Suami lah banyak membeli sebab dia tak bawak baju. Hahahaha.

Settle percutian empat hari 3 malam. Pulang ke tanah air dengan perasaan yang happy. Thank you sayang. I love u till my last breath. May Allah bless our marriage. Lasting till jannah, In shaa Allah.

Nah belanja gambar lagi




















P/s: Cinta after marriage is best.. 

1 comment:

  1. lol. pegi bandung la best. kekeke
    sweetnyaa.. dua2 pkai spec. mmg spadan :D

    ReplyDelete